Finally got this done!

My mom always said: “There’s no such a bad thing that it didn’t have something good in it.” I guess every culture has its own version of the saying like “Every cloud has a silver lining.” It has still always been one of my guidelines. Now with the quarantine I’ve finally been able to set aside a bit of time to set up these pages even though I’m still learning this… but hey – learning is also something that keeps you going! I’ve also had time now to play more with my lovely 3-yr old daughter: we’ve been building walls to prevent wild lions attacking our living room, having daytime discos with crazy moves… the only things I’m missing is the mountain, and friends… and of course Finnish sauna! Hope you enjoy my prints as much I love making them. Maybe you’ll even find a card to send to someone who needs to know that you are thinking of them. Play, laugh and don’t forget the music!

Here’s the zinc plate that Is used in my Free Flying print. And Rocco the talking cat. Photo: Mika Nuorva

Vähän suomeksikin: Äiti aina sanoi: “Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin.” Olemme olleet täällä Espanjassa nyt viikon verran ulkonaliikkumiskiellossa. Aikaa siis on ollut erilaisiin asioihin kuin ennen. Vihdoin sain myös näitä sivuja eteenpäin! Nyt on aikaa kirjoitella kortteja ja kirjeitä ja suunnitella uusia taide- ja musiikkijuttuja ja leikkiä kotona pienen tyttären kanssa. Olemme rakennelleet villieläinesteen, keppihevosen, leikkineet sukkahippaa, hyppineet sohvalla, pitäneet päivädiskoa ja paljon muuta. Tekemistä ei siis puutu nytkään, vaikkei vuorelle päivittäin pääsekään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s